Categorii

Newsletter1. Comanda telefonica

Puteti oricand sa comandati telefonic la 0721 463 659. Un operator va prelua si va inregistra pentru dumneavoastra comanda, datele de facturare si adresa de livrare.

2. Comanda online
2.1 Cosul de cumparaturi

Cosul de cumparaturi este situat in partea dreapta superioara. Pentru a adauga un produs in Cosul de cumparaturi, faceti click pe butonul "Adauga in cos".

In Cosul de cumparaturi veti gasi produsele selectate de dumneavostra. Aici aveti posibilitatea de a alege caracteristicile si cantitatea dorita. Apoi faceti click pe butonul "Actualizeaza cosul", pentru a face modificarile dorite. Daca doriti sa cumparati si alte produse, reveniti in magazin apasand pe butonul "Prima pagina" sau facand click pe una din categoriile din meniul din partea stanga.

Suma minima pentru care se va onora comanda este de 50 RON.

2.2 Date personale

  • Daca sunteti deja client zelodesign.ro, completati formularul de autentificare din susul paginii cu datele de autentificare (e-mailul si parola dumneavoastra).
  • Daca sunteti la prima comanda pe site-ul www.zelodesign.ro, completati "Datele personale" cu informatiile de contact, informatiile pentru facturare si datele de autentificare.

Apasand pe butonul "Pasul urmator" veti fi indrumat catre ultimul pas, cel al Confirmarii comenzii.

2.3 Confirmare comanda

Dupa ce verificati corectitudinea datelor referitoare la Produse, Modalitatea de plata, Informatiile de contact, facturare si livrare, finalizati comanda prin apasarea butonului "Trimite comanda".

Daca inca doriti sa modificati produsele sau cantitatile, reveniti in pagina 1. Cosul de cumparaturi. Daca doriti sa modificati informatiile, o puteti face cu butonul "Modifica informatii" aflat in partea de jos a paginii. Dupa aceea, reveniti in pagina 3.Confirmare comanda apasand pe butonul "Trimite comanda" din meniul superior orizontal al Comenzilor.

In scurt timp veti fi contactat de un operator pentru validarea comenzii.

Spor la cumparaturi!

 

Modalitati de Plata

1. ORDIN DE PLATA

Plata prin OP (ordin de plata) se face in baza Facturii Proforma emisa de SC ZELO DESIGN S.R.L. in momentul efectuarii comenzii.

Aceasta poate fi gasita in e-mail-ul de confirmare, sau in contul dumneavoastra deschis la www.zelodesign.ro.

Livrarea produselor se va face dupa confirmarea platii. Transmiterea unei copii a OP-ului la comenzi@zelodesign.ro urgenteaza livrarea produselor.

Datele necesare efectuarii platii sunt:

Beneficiar:

ZELO DESIGN S.R.L.

Nr. Ord. reg. com:

J40/1834/11.02.2009

C.I.F. :

RO 25103214

Adresa:

Str. Bozieni, nr. 2, bl.833, sc. C, ap.151, sector 6, Bucuresti

Cont IBAN:

RO36BRDE426SV44578934410

Banca:

BRD - Suc. Vatra Luminoasa


2. RAMBURS/PLATA LA LIVRARE

Plata se face in momentul primirii produselor, catre agentul firmei de curierat sau catre agentul postal dupa caz.

 

Livrarea Produselor

Coletele vor fi expediate cu o firma de curierat rapid la adresa specificata de Dvs.

Termenul de livrare pentru produsele existente in stoc este in mod uzual intre 24-72 ore, dar poate fi marit din cauza unor factori exteriori : conditii meteo deosebite, starea infrastructurii rutiere, greve, etc. Nu se efectueaza livrari in weekend.

Pentru plata cu O.P. livarea se va face in 1-2 zile dupa confirmarea platii.

Costul de livrare este de 17 Ron (cu ramburs). Pentru produse in valoare de peste 150 RON, transportul este gratuit.

» Vizualizati aici localitatile cuprinse in aria de acoperire a serviciului de curierat rapid. Livrarile in localitatiile care nu sunt cuprinse in aceasta arie se pot efectua contra unei sume suplimentare achitate la curier (functie de km suplimentari parcursi) 
Pachetele expediate prin curierat rapid nu pot fi desfacute inainte de a fi achitate, aceasta fiind politica firmei de curierat.

Pentru produsele care se livreaza numai la comanda, termenele si conditiile de livrare vor fi afisate in magazin sau comunicate prin e-mail sau fax. 

Aceste termene sunt orientative, practicate in mod obisnuit si pot varia datorita unor factori cum ar fi calamitati, conditii meteo deosebite, starea infrastructurii rutiere, greve, etc. Magazinul nu are nici o responsabilitate fata de respectarea acestor termene.

 

Returul Produselor

Returul produselor sau dreptul de renuntare unilaterala a contractului din partea consumatorului este legiferat de Ordonanta Guvernului nr.130 din 2000.

Produsele cumparate pot fi returnate doar in ambalajul original, fara a fi deteriorate, in termen de 10 zile de la primire (sa ajunga la noi in cel tarziu 10 zile de la receptionarea lor de catre Dvs.), fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Este obligatoriu sa returnati impreuna cu marfa factura si chitanta in original.

Zelo Design va inapoia contravaloarea marfii returnate in maxim 30 de zile de la data primirii produselor, prin mandat postal sau transfer bancar.

Cheltuielile de returnare a marfii (transport marfa si comisioane retur bani) vor fi suportate de cumparator, iar returnarea produselor se va face folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea produselor catre Dvs. (ex.: daca ati primit produsele prin curier rapid va trebui sa ni le returnati tot prin curier rapid). 

Pentru orice neclaritati puteti sa ne contactati la nr. de tel. 0721 463 659.

 

Promotii

Toate produsele aflate in promotie se livreaza doar in limita stocului disponibil.


Preturi

Toate preturile afisate in magazinul zelodesign.ro contin TVA. 
Ne rezervam dreptul de a modifica preturile fara nici o notificare prealabila.


Coş  

Nici un produs

Livrare 0RON
Total 0RON

Coş Plăteşte

Transport gratuit


Sectiune Sarbatori